lunes, 29 de abril de 2013

DESPRÉS DE LA JORNADA DE PORTES OBERTES...

Va ser molta estona de feina per part del centre per poder deixar enllestida l'escola per acollir als pares, les mares, padrins, padrines i altres membres de la nostra comunitat educativa. Sobretot va ser una feina de cercar lloc a les parets del centre per treure tota la feina que els nins i les nines fan aquí dins.
Les portes de l'escola segueixen obertes en tot moment. aquest bloc continuarà essent un foradet per poder mirar el que feim dins les aules.

Seguint aprofitant aquest "foradet" vos ensenyam una activitat feta avui mateix a l'aula de 5 anys. Normalment cada centre d'interès comença amb el conte que la mestra explica. En aquesta ocasió s'ha deixat el llibre abans de contar el conte i els he demanat que serien ells els qui contarien el conte. Una estona de lectura individual, dubtes amb algunes lletres, concentració, ambient de biblioteca, ganes de llegir,...

Quan ha passat una estona els he demanat que deia el conte i molts ja ho sabien just de mirar les imatges. Ja amb una idea del que ens contaria i de quines paraules hi trobarien, hem començat una lectura per torns. S'ha vist el que nosaltres en deim "qui entrena les lletres" i qui li falta més entrenament (aquest puntet de joc i competició sempre els motiva).

Una estona de seguiment de la lectura i concentració amb les lletres que ja coneixem i les que arribarem a conèixer. D'aquí ben poc vos duran el conte a casa i el vos contaran!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario